Despre noi

 

Suntem producători români

Societatea Comercială Vanmar SRL cu sediul in Tulcea, produce și comercializează:

  • flacoane
  • dopuri
  • borcane
  • capace
  • jucării și diverse alte repere din polietilena și polipropilena.

Înființată în 1997, și-a început activitatea cu doar câteva modele de flacoane, în decursul timpului societatea reușind să se impună pe piața din România, Republica Moldova și din Ucraina cu diverse alte forme și capacități cuprinse între 0,005 litri -1 litru.

Aplicând modalități de plată cât mai elastice, se încearcă atragerea clienților din toate zonele tării, beneficiarii produselor fiind unități cu profil chimic, sanitar, alimentar,  cosmetic si uz veterinar, toate fiind produse Românești 100% , obținute prin procesul de suflare si injectare.

Povestea noastră

Deschiși pentru orice fel de colaborare în domeniul producției de mase plastice, pot fi executate pe bază de contract diferite modele, într-o bogată paletă coloristică, de la cele mai transparente, până la cele mai viu colorate.

Deținem o gama variate de matrițe, dar oricând putem sufla si injecta ambalaje din polipropilena si polietilena cu matrița clientului, in urma încheierii unui proces verbal de custodie.

La cerere, putem aduce unele modificări la matrițele deja inexistente in stoc, in ceea ce privește volumul lor (micșorare sau mărire).
Totodată, putem aduce unele modificări si la sistemul de închidere, pentru diverse dopuri  si capace existente in producția proprie, dar solicitate de  către client ( auto sigilabile, atomizoare, picurătoare etc).

Evoluția ulterioară a societății are drept scop atât fabricarea unei game cât mai vaste de ambalaje și repere din mase plastice, cât și dezvoltarea unei rețele de distribuție care să cuprindă întreg teritoriul țării.

Scroll to Top